ZOEKTOCHT NAAR EEN DROOMWONING BEGINT MET EEN ZOEKOPDRACHT:


   Wanneer je een woning uit ons eigen woningaanbod wilt bezichtigen, kan je je middels het formulier op de woningpagina inschrijven. 

Meer informatie over de procedure lees je op de pagina werkwijze en tarieven.  Wanneer je geen geschikte woning op onze website hebt kunnen vinden kan je als woningzoekende via het inschrijfformulier op onze website aanmelden. Aanhuurmakelaar Orange Wonen helpt je bij het vinden van geschikte woonruimte rondom Amsterdam, Haarlem, Zaandam of Beverwijk en wij hebben toegang tot alle woningen in Nederland. 

Nadat je bent ingeschreven ontvang je automatisch “Huurwoning alert” per e-mail, met het nieuwste woningaanbod dat voldoet aan jouw zoekwensen. Bij elke nieuw toegevoegde woning die aan jouw criteria voldoet zal je als eerste een “Huurwoning alert" e-mail ontvangen. Zo blijf je altijd als eerste van alle woningzoekenden op de hoogte en heb je meer kans om deze woning te vinden en te bemachtigen. Orange Wonen neemt alle cruciale zaken over en zal je tijdens alle bezichtigingen, controle van de huurovereenkomst, opstellen van overige documenten en al je vragen bijstaan.

Middels het indienen van jouw zoekopdracht ga je akkoord met onze inschrijvingsvoorwaarden en ben je in beginsel een overeenkomst aangegaan met Orange Wonen Makelaars. Wij ontvangen je opdracht tot het zoeken naar een huurwoning. Voor deze dienst brengt Orange Wonen Makelaars éénmalige kosten in rekening welke gelijk staan aan de gekozen pakket excl. 21% BTW, te voldoen voor het bezichtigen van de woning. Over ons uitgebreide dienstenpakket kan je ook lezen in onze inschrijvingsvoorwaarden.

Zoekopdracht gevenNu inschrijven 


ic

SNEL EEN HUURWONING

Huren binnen de vrije sector

Selectie en bezichtiging

Geen wachttijd

NO CURE NO PAY

Onderhandelen  

Controleren van het contract

No cure no pay

HUURDER

GROOTSTE NETWERK

Bezichtigen 's avonds & zaterdag

Toegang tot alle huurwoningen

Grootste netwerk