ZELF JE HUIS VERKOPEN

Je wilt jouw woning uiteraard snel en tegen de beste prijs verkopen. Tegenwoordig heb je hier veel meer opties en vrijheid in dan voorheen. Je kan ervoor kiezen om jouw huis zelf te gaan verkopen of juist via een makelaar. 

Zelf je eigen woningen verkopen komt met een aantal voordelen, waaronder:

VEEL GELD BESPAREN
Je verkoopt zelf, dus je bespaart geld. Lage makelaarskosten is het doel.

FLEXIBILITEIT EN CONTROLE IN EIGEN HAND

Je kunt zelf en op meer tijdstippen de bezichtigingen verzorgen, je kent immers jouw eigen huis het best!


AANPAK VAN ORANGE WONEN:

Verkoop zelf je eigen woning want er bestaat geen betere verkoper van jouw huis dan jijzelf!

Wij werken volgens het zogenaamde doe-het-zelf-principe. Met Orange Wonen kan je op de voordeligste en meest eenvoudige manier zelf jouw huis te koop aanbieden. Maar dan met de professionele hulp van een ervaren makelaar.

Jij kent als enige ieder hoekje van je huis en kan daarom als beste je enthousiasme overbrengen tijdens een bezichtiging. De eerste keer zelf een eigen huis verkopen kan onwijs spannend zijn, maar maak je daar geen zorgen over. Wij bij Orange Wonen staan volledig naast je tijdens het gehele verkoopproces en helpen je als je er even niet uitkomt.  Wat je zelf kan, dat doe je zelf, de rest doen wij

                           

Verkoop je eigen huis met de Laagste courtage Prijsgarantie


Wij bij Orange Wonen Makelaars weten precies wat jij nodig hebt, maar ook wanneer je ons nodig hebt. Daarom hebben wij twee voordelige verkooppakketten voor jou samengesteld: "Carefree pakket" en "Basic pakket" Zo ben je al vanaf € 475* voorzien van de meest belangrijke middelen om jouw woning professioneel in de verkoop te zetten.


LAAGSTE PRIJSGARANTIE EN TRANSPARANTIE

Naast deze twee pakketten: "Carefree pakket" en "Basic pakket",  bieden we een ruime keuze aan aanvullende diensten en producten die jou kunnen helpen bij het verkopen van jouw huis. Deze extra producten en diensten kan je per stuk en naar eigen behoefte samenstellen op het moment dat je ze nodig hebt. Je hoeft dus nooit meer voor producten te betalen die je misschien helemaal niet nodig hebt. Bij Orange Wonen vinden we maatwerk van groot belang, en daarom bekijken we het proces stap voor stap en dan is fine tunen altijd nog een optie!