WONEN IN BEVERWIJK

Beverwijk, Heemskerk en Velsen vormen samen gemeente de IJmond regio. Ooit waren het agrarische nederzettingen, maar door de industrialisatie is de regio sterk gegroeid, verstedelijkt en is het karakter gewijzigd. De woonkern van Beverwijk is mede door deze ontwikkeling veel veranderd, maar heeft de gezellige sfeer kunnen behouden.

Beverwijk heeft een totale oppervlakte van 2.009 hectare, waarvan 1.831 land en 177 water (100 hectare is 1 km2). De gemiddelde dichtheid van adressen is 2.720,0 adressen per km2. Er wonen 18.747 huishoudens in Beverwijk. De samenstelling van de bewoners is zeer divers en multicultureel.


WOONGEBIED BEVERWIJK 

Handelsstad Beverwijk is al eeuwen een handelsstad rondom een haven met de Breestraat als het economisch centrum. In Beverwijk wonen ruim 18.000 huishoudens. De bevolking is gemiddeld iets jonger dan in omliggende gemeentes. Beverwijk behoort bij de top tien van de verdichte steden in Nederland. De inwoners van Beverwijk hebben de goede verbindingen met steden in de omgeving. Er is in de nabije omgeving een breed scala aan voorzieningen, werkgelegenheid en recreatiemogelijkheden. De omgeving is schoon en veilig. Beverwijk is een leefbare en zelfbewuste gemeente waar de inwoners trots op zijn.
WERKEN IN BEVERWIJK

De werkgelegenheid in Beverwijk is divers, vitaal en regionaal georiënteerd. Beverwijk speelt in op een regionale winkel- en voorzieningen functie. Bekend zijn Tata Steel, het brandwondencentrum, de Bazaar en de woonboulevard. Veel expats, met name uit India, komen naar Beverwijk om hier te wonen en te werken bij Tata Steel of DSM.  

Beverwijk is een stad vol verrassingen en mogelijkheden. Het gezellige stadscentrum en diversiteit aan winkels dragen bij dat veel mensen graag in Beverwijk willen wonen. 

De gemeente ligt zeer strategisch midden in de Randstad, maar toch heeft het veel licht en lucht: in de parken, in de Beverwijkse polders, op de overgebleven Beverwijkse akkers, in het uitgestrekte duinreservaat en natuurlijk op het strand van Wijk aan Zee. Twintig minuten op de fiets en daar is de zee. Met andere woorden: Beverwijk is de plek voor expats om zich te vestigen.


HEB JE EEN WONING IN BEVERWIJK EN WIL JE DEZE VERHUREN? 

Er is altijd een enorme vraag naar betaalbare woningen in Beverwijk. Heb je een tweede huis, appartement of studio te huur in Beverwijk? En ben je van plan om jouw huis of appartement te verhuren?

Orange Wonen heeft vele connecties met bedrijven die woonruimte zoeken voor expats in Beverwijk. Wij zijn altijd opzoek naar huurwoningen voor onze klanten, expats en bedrijven die voor hun personeel de woonruimte zoeken. Met onze uitgebreide marketingstrategie vinden wij snel een geschikte huurder voor jouw woning. Wij promoten het aanbod op diverse websites: Pararius, Funda, Huislijn etc. Zodra er een goede huurder is gevonden zorgen wij voor een uitgebreide screening; veilig verhuren staat bij ons altijd voorop. 

               

Icon

VERHUUR

Orange Wonen is een professionele verhuurmakelaar met veel ervaring in het verhuren van woningen. Of je jouw huis nu in Amsterdam, Zaandam, Beverwijk of Haarlem wil verhuren, bij Orange Wonen kan je uitstekend terecht. Als je gebruik maakt van onze diensten, wordt alles tot in de puntjes voor je geregeld en ben je daarnaast ook nog eens verzekerd van een mooi rendement op je woning.

Icon 2

EXPATS VERHUUR

Wij zijn meer dan makelaar, wij zijn ook verhuurders en daarom weten wij uit ons eigen ervaring met welke vragen je zit. Het is de nachtmerrie van iedere verhuurder, een huurder die niet betaalt. De kans is klein maar we moeten er samen wel op voorbereid zijn. Voor expat verhuur screenen wij zorgvuldig de kandidaat. Een juiste selectie is de sleutel voor een prettige verhuurervaring voor jou en je buren.

Icon 3

WAT WIJ DOEN?

Na een vrijblijvend gesprek, verzorgen wij het volledige verhuurtraject. Wij schrijven teksten en maken professionele foto’s. Tijdens een bezichtiging verwelkomen wij de kandidaten en geven wij een rondleiding door de woning. Daarna stellen wij een juridisch getoetst huurcontract op en checken wij de nieuwe huurders in. Na 8-weken én na afloop inspecteren wij samen de woning.

Orange Wonen is de enige makelaarskantoor in Randstad gebied die een bijzondere werkwijze heeft:

Bij ons verhuur je altijd jouw woning in Beverwijk tegen de laagste courtage prijsgarantie. Wanneer je jouw huis, appartement of studio in Beverwijk wil laten verhuren  wil je tenslotte snel handelen en niet te lang onderhandelen. Bij ons betaalt iedereen dezelfde prijs, namelijk altijd de laagste prijs. 

Wanneer een concurrent jouw woning goedkoper met een identiek dienstenpakket kan verhuren, dan verhuren wij jouw woning ook voor deze prijs – je krijgt dan bovendien ook nog eens 10% korting!

Orange Wonen biedt naast een laagste prijsgarantie ook de hoogst mogelijke service en uitgebreidste diensten pakket om jouw woning in Beverwijk snel te verhuren. Hierdoor ben je verzekerd dat jouw huis snel verhuurd zal worden en dat je er zorgeloos van kan genieten!


ZORGELOZE VERHUUR EN EXTRA INKOMSTEN

Orange Wonen zorgt indien gewenst ook voor het beheren van jouw woning in Beverwijk tijdens de verhuurperiode. Dit kan erg handig zijn wanneer je hier zelf geen tijd voor hebt, in het buitenland verblijft, of het simpelweg teveel gedoe vindt. Voor zowel financieel als technisch vastgoedbeheer kan je bij ons terecht. Denk hierbij aan het innen van de huur of het oplossen van kleine technische problemen. Door Orange Wonen in te schakelen als vastgoedbeheerder heb je gegarandeerd een zorgeloze huurperiode.


           

Gegarandeerd de laagste prijsgarantie

Wij staan voor je klaar: maandag t/m zaterdag


Ruime werktijden: van 10:00 tot 20:00 uur


WERKZAAMHEDEN WONING VERHUREN 

Verhuren aan expats is een vak apart. Wij hebben jaren ervaring met het verhuren van woningen aan expats. Middels kennis van diverse talen (Engels, Duits en Russisch) en jarenlange ervaring in dit vak, bieden wij veel waarde voor expatverhuur in Beverwijk.

Moderne technieken en onze creativiteit helpen ons om de woning zodanig aan de Beverwijkse huurder te presenteren dat wij met zekerheid kunnen zeggen: woningen tussen €1000,- en €1200,- worden binnen een à twee weken verhuurd. Wij werken met multinationals, bedrijven in de regio en wij hebben een groot bestand aan expats op onze wachtlijst staan. Daarom kunnen wij u garanderen dat wij uw woning in Beverwijk snel aan een betrouwbaar persoon kunnen verhuren.

Een woning verhuren in Beverwijk, brengt diverse werkzaamheden met zich mee en er komen een heleboel dingen bij te kijken. Het voordeel van een samenwerking met Orange Wonen is dat wij alle dienstenzoals: verhuur, administratief beheer en technisch beheer onder een dak hebben. Onze taak is om jou te helpen het beste rendement uit jouw huurwoning te halen en zorgen dat dit ook zo blijft. Zo ben je verzekerd van snel resultaat en een vruchtbare samenwerking.


WAT KAN JE VAN ONS VERWACHTEN?

 • Kennismakingsgesprek en verhuurstrategie bepalen

 • Begeleiden met de voorbereidingsstappen voor een zorgeloze verhuur

 • Plaatsing van de huurwoning op ca. 10 sites waaronder FUNDA* en Pararius.nl

 • Plaatsing van de huurwoning op social media kanalen

 • Huurwoning onder de aandacht bij onze relaties/multinationals brengen

 • Plannen en begeleiden van bezichtigingen

 • Uitvoeren van een uitgebreide antecedentenonderzoek

 • Opstellen van de huurovereenkomst in het Nederlands en/of Engels

 • Innen van de eerste maand huur en borg

 • Verzorgen van een in- en uitcheck inspectie

 • Begeleiden bij de voorlopige check-out

 • 8-weken check van de woning

 • Het beantwoorden van vragen en het geven van advies gedurende de huurperiode

 • Het uit handen nemen van het beheer van jouw woning*

 • No cure No pay! En ja, wij behartigen alleen jouw belangen!

*afhankelijk van het pakket dat jij kiestALTIJD DE VOORDELIGSTE

KWALITEIT VOOR DE LAAGSTE PRIJSGARANTIE, DAT IS DE ORANGE WONEN FILOSOFIE

Bij ons verhuur je altijd jouw woning tegen de laagste prijs. Wanneer je jouw woning wilt laten verhuren wil je tenslotte snel handelen en niet te lang onderhandelen.


BIJ ONS BETAALT IEDEREEN DEZELFDE PRIJS, NAMELIJK ALTIJD DE LAAGSTE PRIJS.

Wanneer een concurrent jouw woning goedkoper met een identiek dienstenpakket kan verhuren, dan verhuren wij jouw woning ook voor deze prijs – je krijgt bovendien ook nog eens 10% korting! 

Orange Wonen biedt naast een laagste prijsgarantie ook de hoogst mogelijke service en uitgebreidste diensten pakket aan. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat jouw woning snel verhuurd zal worden en dat je er zorgeloos van kunt genieten! Om van onze laagste prijsgarantie gebruik te maken mail, bel of meldt je jouw woning aan via onze website. Wij komen vrijblijvend bij je langs en zorgen dat jouw woning in een mum van tijd verhuurd wordt!
         

Meer weten? Neem contact op