WONEN IN AMSTERDAM WILT IEDEREEN

 

Amsterdam is zowel de hoofdstad als de grootste gemeente van Nederland. Amsterdam heeft zijn naam te danken aan de aangelegde dam in de Amstel rond de 13e eeuw. Rond de Gouden Eeuw behoorde Amsterdam tot een van de grootste handelssteden ter wereld. Amsterdam staat bekend om de vele musea, de coffeeshops, de Wallen, de grachtenpanden, Ajax, het Anne Frank Huis en nog veel meer. Verder zijn er in Amsterdam 2 universiteiten, namelijk de Universiteit van Amsterdam en de Vrije Universiteit. De stad telt iets meer dan 800.000 inwoners en is onderverdeeld in zeven stadsdelen. 

De grachten, de Amstel, de eeuwenoude gevels, de bruggen, de terrassen, de musea en de rijke historie. Het centrum van Amsterdam is een van de mooiste plekken om te wonen. Stadsdeel Centrum kent vele buurten, elk met een eigen gezicht. Zo is de typische sfeer in de Jordaan niet te vergelijken met het industriële verleden van de Oostelijke Eilanden. Toch is er ook één grote overeenkomst tussen alle buurten in het centrum: water. Drie procent van het gehele oppervlakte dit stadsdeel bestaat uit water.EXPATS IN AMSTERDAMD

Het merendeel van de woningzoekers zijn expats die tijdelijk werkzaam zijn bij gerenommeerde bedrijven in Nederland. Er is momenteel veel vraag naar woningen van diverse partijen, met name voor multinationals. Dagelijks krijgen wij meerdere aanvragen voor een woning in Amsterdam.

Heb je een woning of een kamer vrij en wil je deze verhuren? Dan kunnen wij jou helpen om jouw kamer of woning aan een betrouwbare  expat te verhuren.


Icon

VERHUUR

Orange Wonen is een professionele verhuurmakelaar met veel ervaring in het verhuren van woningen. Of je jouw huis nu in Amsterdam, Zaandam, Beverwijk of Haarlem wil verhuren, bij Orange Wonen kan je uitstekend terecht. Als je gebruik maakt van onze diensten, wordt alles tot in de puntjes voor je geregeld en ben je daarnaast ook nog eens verzekerd van een mooi rendement op je woning.

Icon 2

EXPATS VERHUUR

Wij zijn meer dan makelaar, wij zijn ook verhuurders en daarom weten wij uit ons eigen ervaring met welke vragen je zit. Het is de nachtmerrie van iedere verhuurder, een huurder die niet betaalt. De kans is klein maar we moeten er samen wel op voorbereid zijn. Voor expat verhuur screenen wij zorgvuldig de kandidaat. Een juiste selectie is de sleutel voor een prettige verhuurervaring voor jou en je buren.

Icon 3

WAT WIJ DOEN?

Na een vrijblijvend gesprek, verzorgen wij het volledige verhuurtraject. Wij schrijven teksten en maken professionele foto’s. Tijdens een bezichtiging verwelkomen wij de kandidaten en geven wij een rondleiding door de woning. Daarna stellen wij een juridisch getoetst huurcontract op en checken wij de nieuwe huurders in. Na 8-weken én na afloop inspecteren wij samen de woning.


WERKZAAMHEDEN WONING VERHUREN 

 Verhuren aan expats is een vak apart. Wij hebben jaren ervaring met verhuren van de woningen aan expats. Middels kennis van diverse talen Engels, Duits en Russisch en jarenlange ervaring in dit vak hebben wij veel waarde voor expat verhuur in Beverwijk.

Moderne technieken en onze creativiteit helpen ons om de woning zodanig aan de Amsterdamse huurder te presenteren dat wij met zekerheid kunnen zeggen: woningen tussen €1000,- en €1200,- worden binnen een paar dagen verhuurd. Wij werken met multinationals, bedrijven in de regio en wij hebben een groot bestand aan expats op onze wachtlijst staan. Daarom kunnen wij u garanderen dat wij uw woning in Amsterdam snel aan een betrouwbaar persoon kunnen verhuren.

Een woning verhuren in Amsterdam, brengt diverse werkzaamheden met zich mee en er komen een heleboel dingen bij te kijken. Het voordeel van een samenwerking met Orange Wonen is dat wij alle diensten zoals: verhuur, administratief beheer en technisch beheer onder een dak hebben. Onze taak is om jou te helpen het beste rendement uit uw huurwoning te halen en zorgen dat dit ook zo blijft. Zo ben je verzekerd van snel resultaat en een vruchtbare samenwerking. 


Wat  Orange Wonen voor jou kan betekenen:

 • Kennismakingsgesprek en verhuurstrategie bepalen

 • Begeleiden met de voorbereidingsstappen voor een zorgeloze verhuur

 • Plaatsing van de huurwoning op ca.10 sites waaronder *FUNDA en Pararius.nl

 • Plaatsing van de huurwoning op social media kanalen

 • Huurwoning onder de aandacht bij onze relaties/multinationals brengen

 • Plannen en begeleiden van bezichtigingen

 • Uitvoeren van een uitgebreide antecedentenonderzoek

 • Opstellen van de huurovereenkomst in het Nederlands en/of Engels

 • Innen van de eerste maand huur en borg

 • Verzorgen van een in- en uitcheck inspectie

 • Begeleiden bij de voorlopige check-out

 • 8 -Weekse check van de woning

 • Het beantwoorden van vragen en het geven van advies gedurende de huurperiode

 • Het uit handen nemen van het beheer van jouw woning

 • No cure No pay! En ja, wij behartigen alleen jouw belangen!

*afhankelijk van het pakket dat jij kiest
​​Laagste prijsgarantie

Ma t/m Za

Van 10:00 tot 20:00 uurALTIJD DE VOORDELIGSTE

KWALITEIT VOOR DE LAAGSTE PRIJSGARANTIE, DAT IS DE ORANGE WONEN FILOSOFIE

Bij ons verhuur je altijd jouw woning tegen de laagste prijs. Wanneer je jouw woning wilt laten verhuren wil je tenslotte snel handelen en niet te lang onderhandelen.


BIJ ONS BETAALT IEDEREEN DEZELFDE PRIJS, NAMELIJK ALTIJD DE LAAGSTE PRIJS.

Wanneer een concurrent jouw woning goedkoper met een identiek dienstenpakket kan verhuren, dan verhuren wij jouw woning ook voor deze prijs – je krijgt bovendien ook nog eens 10% korting! 

Orange Wonen biedt naast een laagste prijsgarantie ook de hoogst mogelijke service en uitgebreidste diensten pakket aan. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat jouw woning snel verhuurd zal worden en dat je er zorgeloos van kunt genieten! Om van onze laagste prijsgarantie gebruik te maken mail, bel of meldt je jouw woning aan via onze website. Wij komen vrijblijvend bij je langs en zorgen dat jouw woning in een mum van tijd verhuurd wordt!
         

Meer weten? Neem contact op


Woning verhuren?

Wil jij weten wat er allemaal komt kijken bij het verhuren van jouw woning? We nemen je stap voor stap mee in het proces. Een woning verhuren is een complexe aangelegenheid en vraagt om professionele begeleiding van een verhuurmakelaar die hierin gespecialiseerd is. De huidige regelgeving en juridische aspecten vereisen marktkennis en ervaring om zorgeloos jouw huis te verhuren aan betrouwbare huurders. Wij hebben ruim 10 jaar ervaring in het verhuren van de woningen in Noord-Holland. Wil je ook jouw woning snel aan een hoogopgeleide expat verhuren? Neem contact met ons op.

START VERHUREN