WERKWIJZE EN TARIEVEN 

WONING VERHUUR

Transparantie in de werkzaamheden en de kosten die wij hiervoor rekenen is voor ons belangrijk. Als klant moet je weten waar je aan toe bent. Om deze reden bieden wij diverse verhuurpakketten aan waarbij je zelf de keuze hebt uit verhuurwerkzaamheden die wij voor je uit handen kunnen nemen. Zo ben je ervan verzekerd dat je alleen betaald voor wat je nodig hebt. 

Wij werken met expats, multinationals en bedrijven die hier in de regio gevestigd zijn en hebben inmiddels een lange wachtlijst van betrouwbare kandidaat-huurders. Gezien de stijgende vraag naar huurwoningen kunnen wij je helpen bij de verhuur van jouw woning.


GRATIS VERHUREN AAN EXPATS

Wij waarderen loyale klanten met onze scherpe aanbiedingen en leuke prijzen. Als wij jouw huis vijf keer verhuren, hoef je maar vier keer te betalen! Wil je meer informatie of een vrijblijvend advies? Neem contact met ons op.


Icon

VERHUUR

Orange Wonen is een professionele verhuurmakelaar met veel ervaring in het verhuren van woningen. Of je jouw huis nu in Amsterdam, Zaandam, Beverwijk of Haarlem wil verhuren, bij Orange Wonen kan je uitstekend terecht. Als je gebruik maakt van onze diensten, wordt alles tot in de puntjes voor je geregeld en ben je daarnaast ook nog eens verzekerd van een mooi rendement op je woning.


Icon 2

EXPATS VERHUUR

Wij zijn meer dan makelaar, wij zijn ook verhuurders en daarom weten wij uit ons eigen ervaring met welke vragen je zit. Het is de nachtmerrie van iedere verhuurder, een huurder die niet betaalt. De kans is klein maar we moeten er samen wel op voorbereid zijn. Voor expat verhuur screenen wij zorgvuldig de kandidaat. Een juiste selectie is de sleutel voor een prettige verhuurervaring voor jou en je buren.

Icon 3

WAT WIJ DOEN?

Na een vrijblijvend gesprek, verzorgen wij het volledige verhuur traject. We schrijven teksten en maken professionele foto’s. Tijdens een bezichtiging verwelkomen we de kandidaten en geven we een rondleiding door de woning. Daarna stellen wij een juridisch getoetst huurcontract op en checken wij de nieuwe huurders in. Na 8 weken controleren wij de woning, na afloop inspecteren wij de woning.


ZELF JE WONING VERHUREN OF TEGEN EEN VASTE LAGE PRIJS?

Orange Wonen is de enige verhuurmakelaar in de Randstad die jou de mogelijkheid biedt om naast de standaard verhuur optie, jouw woning zelf te verhuren of jouw woning te laten verhuren tegen een vast tarief. Bij ons kan je kiezen voor een Carefree pakket (inclusief alle denkbare diensten), voor een Vaste prijs pakket of het Zelf verhuren pakket,  waarbij jij zelf jouw woning met onze hulp zal verhuren en je zelf bepaalt welke diensten je uit wilt besteden.

Als jij jouw woning via ons met een Zelf verhuren pakket verhuurt dan fungeert Orange Wonen als een verhuur platform. Wij verzorgen diverse diensten omtrent de promotie van jouw woning door middel van social media, mailings van samenwerkende partijen en woningzoekenden en diverse professionele verhuur websites voor makelaars. 

Wanneer je kiest voor een Vaste prijs pakket dan zorgen wij voor een geschikte en gescreende kandidaat huurder en wikkel je zelf het verhuur proces af.

Hieronder lees je welke pakketen wij hebben samengesteld om jou beter en sneller te kunnen helpen om jouw huis te verhuren.

CAREFREE

        ALL INCLUSIVE


 • Laagste Prijsgarantie
 • Dit pakket omvat alle woningverhuur werkzaamheden van A tot Z
 • Gratis 8-weken check
 • 5 keer verhuren = 4 keer betalen
 • Uit te breiden met vastgoedbeheer diensten
 • Exclusief Funda vermelding (meerprijs)           6%*

ZELF VERHUREN


 • Lage prijs en volledige controle over het verhuurtraject
 • Jij levert foto’s en omschrijving van jouw woning
 • Wij plaatsen jouw woning online op Pararius en andere websites
 • Jouw woning wordt opgenomen in onze mailings
 • Kandidaat huurders worden naar jou doorverwezen en jij handelt alles zelf af
 • Exclusief Funda vermelding (meerprijs)


         €499* (vanaf prijs)

VASTE PRIJS VERHUUR

          ZELFSTANDIGE WOONRUIMTE

 • Laagste Prijsgarantie
 • Intakegesprek/ woningopname inclusief foto opname
 • Vertoning van jouw woning op Pararius en andere websites
 • Jouw woning wordt opgenomen in onze mailings
 • Coördineren van de bezichtigingen
 • Bemiddeling en screening van de potentiële kandidaat huurder
 • Jij regelt zelf de huurovereenkomst en overige documenten
 • Exclusief Funda vermelding (meerprijs)

        

      €699*

VASTE PRIJS VERHUUR

       ONZELFSTANDIGE WOONRUIMTE

 • Laagste Prijsgarantie
 • Intakegesprek/ woningopname inclusief foto opname
 • Vertoning van jouw woning op Pararius en andere websites
 • Jouw woning wordt opgenomen in onze mailings
 • Coördineren van de bezichtigingen
 • Bemiddeling en screening van de potentiële kandidaat huurder
 • Jij regelt zelf de huurovereenkomst en overige documenten
 • Exclusief Funda vermelding (meerprijs)

         

        €499*

WONINGVERHUUR LOSSE TARIEVEN

No Cure No Pay!                       

                       

WONING OPNAME

Na overleg met jou bepalen wij de beste strategie om jouw woning te verhuren. Wij maken een fotoreportage van jouw woning (minimaal 5 foto's). Indien nodig worden foto's bewerkt voor een maximale impact.

Kosten v.a. € 169*

PROMOTIE WONING

De woning wordt op tiental websites gepromoot. Verder wordt jouw woning in onze mailings naar onze relaties opgenomen. Wil je ook adverteren op Funda? Ook dat is mogelijk.

Kosten in overleg*

BEZICHTIGINGEN

Plannen, coördineren en evalueren van bezichtigingen. Wij geven aanvullende informatie aan kandidaat-huurders over jouw woning en houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen. 

Kosten v.a. € 75* per keer

SCREENING/CREDIT CHECK

Wanneer wij een betrouwbare kandidaat hebben gevonden, zullen wij na jouw goedkeuring starten met het antecedentenonderzoek. Alle gegevens van de kandidaat worden op een uitgebreide manier gescreend. 

Kosten € 189* per huurder

HUUROVEREENKOMST

Wij stellen juridisch getoetste documenten op zoals de huurovereenkomst en voorwaarden, in het Nederlands en/of Engels.

Kosten € 275* per taal

CHECK-IN EN -OUT

Wij verzorgen het in- en uitchecken procedure en zorgen voor een inspectierapport aangevuld met foto’s en belangrijke informatie.

Kosten v.a. € 225* per keer

DE 8-WEKEN CHECK

Orange Wonen heeft de 8-weken check als hulpmiddel ontwikkeld om de gedragingen van jouw huurder tussentijds te kunnen controleren.

Als verhuurder is het niet toegestaan om zonder toestemming van jouw huurder de verhuurde woning te betreden. Als jij voor jouw woning gebruik wilt maken van deze inspectiemogelijkheden dan dien je dit voorafgaand aan het afsluiten van de huurovereenkomst bij ons aan te geven. Wij zullen dan in de huurovereenkomst bepaalde bijzondere bepalingen opnemen inzake deze tussentijdse controle.

In de meeste gevallen ontstaan problemen met de huurders de eerste weken van verhuur. Als verhuurder wil je niet dat huurders slecht omgaan met jouw woning of er illegale praktijken op nahouden zoals hennep kwekerijen.

Het is daarom verstandig om jouw huurwoning tussentijds te controleren. Door middel van een inspectie houdt jij controle over je eigen woning.

8-WEKEN CHECK

€65*

BASIC

De basic 8-weken check van Orange Wonen bestaat uit het eenmalig na 8 weken inspecteren van de verhuurde woning. De werkzaamheden bestaan uit een korte visuele inspectie van de woning. De bevindingen worden in een verslag aan je doorgestuurd. 


Bij het CAREFREE PAKKET is deze service GRATIS!

8- WEKEN CHECK - Plus

€120*

PLUS

De plus 8-weken check van Orange Wonen bestaat uit het inspecteren van de verhuurde woning na 8 weken en daarna nogmaals na 16 weken. De werkzaamheden bestaan uit een korte visuele inspectie van de woning en eventuele fotoreportage en opname van de meterstanden. De bevindingen worden in een verslag aan je doorgestuurd.


*Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW en eventuele parkeerkosten.

Op alle werkzaamheden ten behoeve van verhuurder zijn de Algemene Voorwaarden verhuurder van toepassing.

ACTIE VOOR NIEUWE KLANTEN

Wij waarderen vertrouwen en loyaliteit van onze klanten. Op een mooie en lange samenwerking! Om dit te vieren hebben wij een leuk cadeautje voor je klaargezet. Je ontvangt een cadeaubon t.w.v. €10 als je ons jouw woning laat verhuren. 


TERUGKERENDE KLANTEN

Als dank voor het in ons bedrijf gestelde vertrouwen bieden wij u deze unieke aanbieding: 

Wij verhuren uw woning vier keer tegen ons lage 6%* tarief en de vijfde keer doen wij dit helemaal gratis!