WAAROM VERHUREN VIA ORANGE WONEN?


ALTIJD EEN GESCHIKTE HUURDER

Orange Wonen heeft ruime ervaring met het selecteren van een geschikte huurder. Wij hebben een bestand van een groot aantal verschillende huurders die geïnteresseerd zijn in het huren van een woonruimte. Wij verhuren voornamelijk aan een vast klantenbestand van multinationals en expats maar ook aan Nederlandse gezinnen die zich graag zonder wachtlijst in de Randstad willen vestigen. De huurder betaalt bij ons geen kosten voor een woning uit ons eigen aanbod. Dat is zeer aantrekkelijk voor de huurder, met als gevolg dat wij jouw woning veel sneller kunnen verhuren.


PROFESSIONELE SAMENWERKING

Altijd een huurder die uitgebreid gescreend is middels een antecedentenonderzoek, meerdere credit checks en identiteitscontrole. Na jouw goedkeuring van de kandidaat-huurder stellen wij de juridische stukken op zoals de huurovereenkomst en voorwaarden. Wij stellen een volledig inspectierapport op inclusief fotoreportage bij de check-in en check-out. Tot slot kan je tijdens het gehele huurproces bij ons terecht voor al je vragen.


Icon

VERHUUR

Orange Wonen is een professionele verhuurmakelaar met veel ervaring in het verhuren van woningen. Of je jouw huis nu in Amsterdam, Zaandam, Beverwijk of Haarlem wil verhuren, bij Orange Wonen kan je uitstekend terecht. Als je gebruik maakt van onze diensten, wordt alles tot in de puntjes voor je geregeld en ben je daarnaast ook nog eens verzekerd van een mooi rendement op je woning.

Icon 2

EXPATS VERHUUR

Wij zijn meer dan makelaar, wij zijn ook verhuurders en daarom weten wij uit ons eigen ervaring met welke vragen je zit. Het is de nachtmerrie van iedere verhuurder, een huurder die niet betaalt. De kans is klein maar we moeten er samen wel op voorbereid zijn. Voor expat verhuur screenen wij zorgvuldig de kandidaat. Een juiste selectie is de sleutel voor een prettige verhuurervaring voor jou en je buren.

Icon 3

WAT WIJ DOEN?

Na een vrijblijvend gesprek, verzorgen wij het volledige verhuurtraject. Wij schrijven teksten en maken professionele foto’s. Tijdens een bezichtiging verwelkomen wij de kandidaten en geven wij een rondleiding door de woning. Daarna stellen wij een juridisch getoetst huurcontract op en checken wij de nieuwe huurders in. Na 8-weken én na afloop inspecteren wij samen de woning.

EXTRA FINANCIEEL VOORDEEL

De vraag is of je voldoende rendement behaalt, of dat het wel wat meer zou mogen zijn. Orange Wonen hanteert een unieke werkwijze die uitermate voordelig voor jou kan zijn. Onze werkwijze kan je vergelijken met die van jouw huidige makelaar. Daarna ligt de keus bij jou. Naast de zekerheid van een geschikte huurder kan je genieten van een zorgeloze verhuur met een volledig care-free verhuurpakket met extra financieel voordeel. Daarbij inbegrepen is een 8-weken check tegen 6% tarief. 

Jouw woning verhuren wij 5 keer, en je hoeft maar 4 keer te betalen. Een simpele rekensom maakt duidelijk waar je winst zit. Misschien wil je liever zelf jouw woning verhuren? Geen probleem! Orange Wonen helpt je graag met plaatsing en promotie via onze kanalen. 


ALTIJD BEREIKBAAR - FLEXIBELE WERKTIJDEN 

Optimaal bereikbaar, óók ’s avonds en op zaterdag. Huurders waar wij voor jou op zoek naar zijn, werken overdag. Voor ons is dat een reden om bewust te kiezen voor ruime werktijden. Wij werken van maandag tot en met zaterdag van 10:00 tot 20:00 uur. Hoewel dit logisch klinkt, is Orange Wonen de enige verhuurmakelaar die op deze uren actief is, en óók nog eens op zaterdag.Meer weten? Neem contact op