NAAR EER EN GEWETEN HANDELEN

Orange Wonen is een makelaarskantoor gevestigd in Wormerveer die werkzaam is in de regio Randstad.

“Wees de verandering die jij graag wilt zien”: dat is de rode draad die wij volgen. Wij waarderen vertrouwen en loyaliteit van onze klanten en daarom vinden wij het belangrijk om jou dit te laten zien. Ons bedrijf is ontstaan uit de behoefte aan een betrouwbare, betaalbare, vakkundige en vooral eerlijke makelaardij. Door onze zienswijze kan jij altijd rekenen op persoonlijke aandacht en elke klant -hoe groot of klein- is voor ons even belangrijk.

De filosofie van ons bedrijf is ontstaan uit onze eigen ervaringen die wij als verhuurders zelf hebben meegemaakt. Wij, als ieder ander mens, vinden het heel belangrijk om zelf keuzes te kunnen maken. Daarom hebben we diverse producten voor verhuurder en huurder ontwikkeld zodat iedereen zelf de keuze kan maken uit de diensten die hij/zij nodig heeft.

Naast keuzes te kunnen maken vinden wij duidelijkheid over onze werkwijze en een transparante prijsstelling heel belangrijk. Omdat wij ook zelf verhuurders zijn, vinden we het leuk om onze kennis en ervaring over te kunnen brengen. Dit merk je in onze persoonlijke en open aanpak.  

Tot slot is de na-service ook een belangrijk aspect van onze werkwijze. Op het moment wanneer de huurovereenkomst is ondertekend eindigt het verhuur traject voor ons niet. We staan altijd voor je klaar, voor al jouw vragen of behoeftes.

Alex Bakkenes

 

“Sinds 1995 heb ik een succesvol bedrijf op het gebied van bouwen, verbouwen en renovaties in Wormerveer. In de loop der tijd heb ik een groot netwerk van betrouwbare ondernemers met diverse specialisaties opgebouwd.

Sinds 2005 kwam ik persoonlijk in aanraking met het verhuren van woningen. Vastgoedbeheer en verhuren van woningen was een logische stap in mijn carrière, het zit gewoon in mijn bloed. Sinds die tijd heb ik veel ervaring opgedaan in de verhuurbranche en vastgoedbeheer. Altijd persoonlijk contact met mijn klanten hebben, mij inleven in de wensen van mijn klanten maar wel een zakelijke en beste oplossing voor mijn klanten vinden en net dat ene stapje verder zetten dan onze concullega’s. Dit is mijn en onze mentaliteit, dit is hoe ons bedrijf werkt.

Ik zeg altijd: “Doe voor een ander exact zoals je het voor jezelf gedaan zou willen hebben.”

De leukste uitdaging in mijn werk vind ik om bijzondere oplossingen te bedenken, die specialistische kennis vereisen.”

alex@orangewonen.nl

06 2121 0005


Irina Bakkenes


“Na jaren als inkoop medewerker gewerkt te hebben kwam ik per toeval in aanraking met de vastgoedbranche, en in 2008 werd het duidelijk dat ik in de vastgoedwereld verder wilde. 

Mijn werkzaamheden binnen Orange Wonen omvatten alle PR activiteiten, marketing, woningen fotografie, het dagelijks inplannen van bezichtigingen en bezichtigingsroutes, alle administratieve taken, website beheer, agendabeheer, contact onderhouden met klanten, zoeken naar woningen, matches huurder/verhuurder maken en alle overige bijkomende werkzaamheden.

Het mooiste onderdeel van mijn werk vind ik het persoonlijke contact met mensen en dagelijkse uitdagingen die daaruit voortvloeien. Een perfecte match tussen een huurder en verhuurder vinden en woningzoekenden helpen om zo snel mogelijk een woning te vinden. 

Ik vind passie hebben voor je vak en voor het leven zeer belangrijk en dat is een van de belangrijkste ingrediënten voor een succesvolle onderneming.”

irina@orangewonen.nl

06 4080 2538


Angelina Pavlik


De huizenmarkt is geen dag hetzelfde! Iedere dag zijn er nieuwe uitdagingen en dat is precies wat ik zo interessant vind aan de vastgoedbranche. Het bijzondere van dit beroep is de grote diversiteit aan werkzaamheden. Van persoonlijk klantcontact en het opstellen van overeenkomsten, tot het schrijven van informatieve teksten. 

Bij Orange Wonen is de kwaliteit van de diensten en het geven van voldoende keuzes aan onze klanten het belangrijkste aspect. Wij geloven in een persoonlijke aanpak, eerlijkheid en transparantie."


Sacha van den Berg 

Sacha is een zeer enthousiaste, sociale en proactieve medewerker van Orange Wonen. Samen met andere collega’s zorgt hij voor afhandeling van de administratie en heeft een ondersteunende taak voor zowel binnen- als de buitendienst.

“Interactie met mensen vind ik belangrijk en met veel enthousiasme streef ik naar een optimale klanttevredenheid. Het geeft mij energie en voldoening om bij te staan in deze spannende tijd. Als je op zoek bent naar een huurwoning of je wil juist jouw woning verhuren, dan ben ik blij om je te helpen. Je bent altijd welkom voor meer informatie.”

 

ONS TEAM

 Ons bedrijf is ontstaan uit de behoefte aan een betrouwbare, betaalbare, vakkundige en vooral eerlijke makelaardij. Wij zijn werkzaam in de regio Noord-Holland, in de drukste regio's van de Randstad: van Amsterdam tot Beverwijk, IJmuiden, Assendelft, Wormerveer, Zaandam en Haarlem.

xela
    Alex
  • Makelaar  
  • Vastgoedbeheer
    0621210005

                       
ang
  Angelina 
Juridisch medewerker    
                       
irina
  Irina
  • Makelaar
  • Creatieve duizendpoot
    0640802538

Sacha
Sacha

Administratief medewerker