WELKE HUURPRIJS GELDT VOOR MIJN WONING?


Benieuwd naar de huurprijs die je voor jouw woning, kamer of appartement kunt vragen? Met onze handige tool kunnen wij dit voor je berekenen. De uitkomst van de berekening geeft een prijsindicatie die je als verhuurder kunt vragen voor de woning die je wilt verhuren. De uitkomst is een gewogen landelijk gemiddelde. Dit kan betekenen dat de huurprijs in praktijk hoger of lager ligt dan de uitkomst van de berekening.

De berekening is maar een indicatie. De huurprijs kan hoger uitvallen als je woning zich in een schaarstegebieden in grote steden bevindt of bij objecten die in uitstekende staat zijn, luxe afwerkingen hebben en op een bijzondere locatie liggen. Heb je tot nu toe vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Of laat ons contact met jou opnemen: geheel gratis en vrijblijvend om een indicatie huurprijs te berekenen voor jouw woning. Vul onderstaande gegevens in van de woning waarvan je graag de huurprijs wilt berekenen en maak alvast een vliegende start met het verhuren van jouw woning. Leuk en financieel aantrekkelijk!


BEREKEN DE HUURPRIJS           NU BEREKENENIcon

VERHUUR

Orange Wonen is een professionele verhuurmakelaar met veel ervaring in het verhuren van woningen. Of je jouw huis nu in Amsterdam, Zaandam, Beverwijk of Haarlem wil verhuren, bij Orange Wonen kan je uitstekend terecht. Als je gebruik maakt van onze diensten, wordt alles tot in de puntjes voor je geregeld en ben je daarnaast ook nog eens verzekerd van een mooi rendement op je woning.

Icon 2

EXPATS VERHUUR

Wij zijn meer dan makelaar, wij zijn ook verhuurders en daarom weten wij uit ons eigen ervaring met welke vragen je zit. Het is de nachtmerrie van iedere verhuurder, een huurder die niet betaalt. De kans is klein maar we moeten er samen wel op voorbereid zijn. Voor expat verhuur screenen wij zorgvuldig de kandidaat. Een juiste selectie is de sleutel voor een prettige verhuurervaring voor jou en je buren.

Icon 3

WAT WIJ DOEN?

Na een vrijblijvend gesprek, verzorgen wij het volledige verhuurtraject. Wij schrijven teksten en maken professionele foto’s. Tijdens een bezichtiging verwelkomen wij de kandidaten en geven wij een rondleiding door de woning. Daarna stellen wij een juridisch getoetst huurcontract op en checken wij de nieuwe huurders in. Na 8-weken én na afloop inspecteren wij samen de woning.

IK WIL MIJN WONING VERHUREN

Heb je een woning en wil je deze zo snel mogelijk aan expats verhuren? Eén van de eerste beslissingen die je dan als verhuurder in spé moet nemen is: verhuur ik mijn huis gestoffeerd of gemeubileerd? Ervaring leert dat de grootste groep expats voorkeur geeft aan een gemeubileerd huis. Er is echter ook een kleinere groep expats op zoek naar een gestoffeerd huis. Dit zijn voornamelijk gezinnen, maar ook expats die voor een langere periode willen huren.

Orange Wonen verhuurt jouw woning snel en adequaat. Voor onze diensten geven wij een laagste prijsgarantie. Onze gemiddelde wachttijd/ leegstand voordat een woning is verhuurd is ca. 14 dagen! Daarbij krijgen wij jaarlijks honderden zoekopdrachten van expats en Nederlandse woningzoekenden, waarmee wij kunnen garanderen dat jouw woning snel en aan een betrouwbare kandidaat wordt verhuurd. 

Wat bijdraagt aan deze snelle verhuur zijn onze goede contacten met veel bedrijven (expats die op zoek zijn naar een huurwoning) uit de regio. Al onze relaties die op zoek zijn naar huurwoningen worden dagelijks door ons op de hoogte gehouden met ons variërende huuraanbod. Kortom, als je jouw woning wilt verhuren ben je bij ons aan het juiste adres!

Kom je uit Amsterdam, Haarlem of Zaanstad? Bekijk dan ook onze speciale aanbiedingen voor deze regio’s.


WAT KAN JE VAN ONS VERWACHTEN?

 • Een kennismakingsgesprek en het vaststellen van de verhuurstrategie

 • Begeleiden met de voorbereidingsstappen voor een zorgeloze verhuur

 • Plaatsing van de huurwoning op ca. 10 sites waaronder FUNDA* en Pararius.nl

 • Plaatsing van de huurwoning op social media kanalen

 • Huurwoning onder de aandacht bij onze relaties/multinationals brengen

 • Plannen en begeleiden van bezichtigingen

 • Uitvoeren van een uitgebreide antecedentenonderzoek

 • Opstellen van de huurovereenkomst in het Nederlands en/of Engels

 • Innen van de eerste maand huur en borg

 • Verzorgen van een check-in en -out inspectie

 • Begeleiden bij de voorlopige check-out

 • 8 -weekse check van de woning

 • Het beantwoorden van vragen en het geven van advies gedurende de huurperiode

 • Het uit handen nemen van het beheer van jouw woning*

 • No cure No pay! En ja, wij behartigen alleen jouw belangen!

*afhankelijk van het pakket dat jij kiest