WONING HUREN UIT ONS HUURAANBOD

STAPPENPLAN

                        

                       

SCHRIJF JE IN OP ONZE WEBSITE

1

Wanneer je een geschikte woning op onze website ziet en deze wilt bezichtigen stuur ons eerst een bericht via het contactformulier bij deze woning. 

WONING BEZICHTIGEN

2

Na het aanleveren van de gevraagde gegevens zullen wij een bezichtiging voor de gekozen woning uit ons aanbod inplannen en zullen deze samen bezichtigen.

DOCUMENTEN INLEVEREN

3

Je hebt besloten om deze woning te huren. Je ontvangt een huurbevestigingsformulier en een aanbetalingsfactuur van ons. Volg de instructies. Heb je een partner? Dan hebben wij deze informatie ook van jouw partner nodig. Na controle van de documenten stellen wij een huurovereenkomst op en beantwoorden wij al jouw vragen, zodat je goed begrijpt jouw rechten en plichten zijn. 

CHECK IN DE WONING

4

Voor de check-in ontvang je een kostenoverzicht van ons, die direct betaalt dient te worden. Op de check-in dag zal de woning en de inventaris gecontroleerd worden en stellen wij een inspectierapport op. Daarna zal de  huurovereenkomst door jou en de verhuurder ondertekend worden en ontvangt je de sleutels van de woning. Na ca. 7 weken maken wij met jou een afspraak voor een korte visuele controle van de woning.

Woningaanbod                         

ic

SNEL EEN HUURWONING

Huren binnen de vrije sector

Selectie en bezichtiging

Geen wachttijd

NO CURE NO PAY

Onderhandelen  

Controleren van het contract

No cure no pay

HUURDER

GROOTSTE NETWERK

Bezichtigen 's avonds & zaterdag

Toegang tot alle huurwoningen

Grootste netwerk

ZOEKOPDRACHT HUURWONING

STAPPENPLAN

                        

                       

SCHRIJF JE IN OP ONZE WEBSITE

1

Wanneer je geen geschikte woning op onze website ziet dan kan je als woningzoekende  via onze website inschrijven.  Kies daarvoor: 'Aanmelden' en dan 'Huren'. Na het invullen van dit formulier wordt je naar een beveiligde externe betaalomgeving geleidt waar je jouw inschrijving met betaling van €20 kan voltooien. 

Nadat je de inschrijving hebt voltooid, ontvang je bij elk nieuw aangemelde huurwoning een automatische e-mail met "Huurwoning alert”. Daarin staat het nieuwste huuraanbod dat aan jouw zoekwensen voldoet. Zo blijf je de rest van de woningzoekenden voor en heb je meer kans om een geschikte huurwoning te vinden en te bemachtigen.


WONING BEZICHTIGEN

2

Wanneer je een geschikte woning via e-mail ontvangen hebt, laat ons dit direct weten. Om alles snel in werking te zetten stuur je ook direct kopieën van de gevraagde documenten mee en kies je een pakket “Basic” of “Carefree.

Heb je een partner? Dan hebben we deze informatie ook van jouw partner nodig. Daarna zullen wij jouw gegevens controleren en een dossier samenstellen zodat wij jou op de best mogelijke manier bij de verhuurder kunnen introduceren. Na controle van de gegevens en na ontvangst van de betaling zullen wij een bezichtiging bij de geselecteerde huurwoning inplannen. 

DOCUMENTEN INLEVEREN

3

Orange Wonen behartigt alleen jouw belangen. Na de selectie van de woningen die het beste bij jouw wensen passen plannen we de bezichtigingen in. Tijdens de bezichtigingen plannen wij maximaal 3 van de door jou geselecteerde woning in. Dit doen wij in één dagdeel samen in een comfortabele auto. Na de bezichtigingen zullen wij samen de strategie bepalen en alle punten bespreken. 

Als je een van de bezichtigde woningen wilt huren ga dan verder naar stap 4. Zo niet, dan gaan wij verder met de zoektocht naar een woning volgens jouw wensen.

CHECK IN DE WONING

4

Als je een “COMPLETE ZOEKOPDRACHT - Carefree" pakket gekozen hebt treden wij namens jou in de onderhandelingen en stellen wij alle benodigde juridische documenten op. Op de dag van de check-in zal de woning en de inventaris gecontroleerd worden, daarna zal de huurovereenkomst door jou en de verhuurder ondertekend worden. Jij ontvangt de sleutels van de huurwoning. Gefeliciteerd!

BASIC

€ 499*

    Basic ondersteuning

 • Uitleg over de huizenmarkt
 • Opstellen van het zoekprofiel
 • Zoeken naar een geschikte ruimte
 • Organiseren van de bezichtiging(en)
 • Evaluatie van bezichtigingen
 • Samenstellen van aanhuurdossier

CAREFREE

€ 995*

  Compleet van A tot Z

 • Uitleg over de huizenmarkt
 • Opstellen van het zoekprofiel
 • Zoeken naar een geschikte ruimte
 • Organiseren van de bezichtiging(en)
 • Evaluatie van de bezichtiging(en)
 • Samenstellen van een aanhuurdossier
 • Opstellen of controleren van de huurovereenkomst
 • Begeleiding bij check-in en -out
 • Ondersteuning tijdens de huurperiode

*Exclusief 21% B.T.W.

Meer weten? Neem contact op