ZELF JE HUIS VERKOPEN, TARIEVEN EN WERKWIJZE

Met de door ons aangeboden producten en diensten kan je het verkoopproces van jouw huis bijsturen zoals en wanneer je dat wenst. Het belangrijkste is dat je duidelijk weet waar je aan toe bent en wat het gaat kosten. 

Door deze formule kunnen wij onze diensten overzichtelijk, transparant en tegen een zeer lage vaste prijs aanbieden – zonder in te leveren op de kwaliteit! Voor onze pakketten geldt de Laagste Prijsgarantie. 

Wanneer een concurrent een goedkopere prijs voor een identiek verkooppakket aanbiedt, dan betaal je bij ons dezelfde laagste prijs - je krijgt ook nog eens een extra 10% korting! 

Orange Wonen biedt naast een laagste prijsgarantie ook de hoogst mogelijke service en uitgebreidste diensten pakket. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat jouw woning snel zal worden verkocht!    


ONZE ROL 

Wat kan je van Orange Wonen verwachten?

STAP 1

Wij schrijven een pakkende verkooptekst

STAP 2

Wij presenteren de woning online en maken een digitale brochure

STAP 3

Wij plaatsen jouw woning op social media en een uitwisselingssysteem voor makelaarskantoren

STAP 4

Wij houden je 24/7 op de hoogte van alle aanvragen. Alle aanvragen worden veilig naar jou per mail  doorgestuurd zodat je zelf bepaalt op welke manier en wanneer jij de geïnteresseerden beantwoord, de bezichtigingsafspraken inplant en de klant jouw woning laat zien.

STAP 5

 Je bent er bijna. Je woning is verkocht als beide partijen het koopcontract hebben getekend. Je krijgt van ons een koopakte, die je door middel van simpele stappen zelf kan opmaken. 

STAP 6     

De kopende partij kiest de notaris en je krijgt vanzelf een uitnodiging om de akte van levering te tekenen.  Gefeliciteerd met de verkoop van jouw woning!

WAT KOST HET - WONING ZELF VERKOPEN?

BASIC PAKKET

FUNDA MINI

Woningopname 

Verkoopstrategie 

Presentatie, digitale brochure

Publicatie op Funda - Mini* met 1 foto

Publicatie op Pararius, Orange Wonen en overige websites

Professionele ondersteuning

Looptijd 6 maanden


PRIJS € 475


                                                                         

CAREFREE PAKKET

FUNDA UITGEBREID

Woningopname 

Verkoopstrategie 

Presentatie, digitale brochure

Publicatie op Funda - onbeperkt foto's

Publicatie op Pararius, Orange Wonen en overige websites

Professionele ondersteuning

Looptijd 12 maanden


PRIJS € 595*


                                 

WAT BETEKENT: FUNDA MINI OF UITGEBREID?


BASIC PAKKET


Funda Mini is de meest eenvoudige presentatie op Funda en bevat een uitgebreide omschrijving, een aantal kenmerken van de woning, een foto van de woning/appartement en informatie over de locatie. Jouw huis/appartement blijft zes maanden online staan.                         

                           

CAREFREE PAKKET

   

Funda Uitgebreid is een volledige presentatie en bevat een uitgebreide omschrijving, een overzicht van kenmerken, onbeperkt aantal foto’s en informatie over de locatie en buurt. Bovendien staat jouw huis hoger in de resultatenlijst dan objecten zonder.WAT KAN JE ZELF DOEN?

Volg deze simpele stappen voor een snelle verkoop van je huis.

STAP 1

Jouw woning bij Orange Wonen aanmelden en het gewenste pakket kiezen

STAP 2

Mooie verkoopfoto’s zelf maken* of aan professional uitbesteden

STAP 3

Wij geven een vrijblijvende waardebepaling, maar jij bepaalt de uiteindelijke prijs zelf

STAP 4

Woning inmeten en alle gegevens naar ons doorgeven

STAP 5

 Extra promotiemateriaal bestellen en plaatsen

STAP 6     

Bezichtigingen inplannen en klanten rondleiden. Documentatie aanpassen en woning verkopen!

Verkoop je eigen huis met de Laagste courtage Prijsgarantie


Wij bij Orange Wonen Makelaars weten precies wat je nodig hebt, maar ook wanneer je het nodig hebt. Daarom hebben wij twee voordelige verkoop pakketten voor jou samengesteld: "Carefree pakket" en "Basic pakket". Zo ben je al vanaf €475* voorzien van de meest belangrijke middelen om jouw woning professioneel in de verkoop te kunnen zetten.


LAAGSTE PRIJSGARANTIE EN TRANSPARANTIE

Naast deze twee pakketten: "Carefree pakket" en "Basic pakket",  bieden we een ruime keuze aan aanvullende diensten en producten die jou kunnen helpen bij het verkopen van jouw huis. Deze extra producten en diensten kan je per stuk en naar eigen behoefte samenstellen op het moment dat je ze nodig hebt. Je hoeft dus nooit meer voor producten te betalen die je helemaal niet nodig hebt. Bij Orange Wonen vinden we maatwerk van groot belang, en daarom bekijken we het proces stap voor stap. Fine tunen is dan altijd nog een optie!